Egyéni retorika

Ha úgy gondolja, hogy a kínálatunk többi pontja sehogy sem illik éppen Önre, mert nem csoportban képzeli el a fejlődést vagy szeretne időben és térben rugalmas kurzust, jó helyre kattintott:

Az Ön retorikája

olyan speciális tréning, amelynek tematikáját és módszertanát is teljes mértékben az Ön igényei alapján állítjuk össze. Prémium szolgáltatásunkban egy tréner kíséri végig a fejlődését akár alapozó szinttől haladóig, akár annál is tovább. Mindezt úgy, hogy szükség esetén más trénerek vagy szakemberek (például beszédtechnikai tréner, stílus- és színtanácsadó, személyi edző) bevonását is teljes körűen megszervezzük. Lehet, hogy doktori védésre készül, egy speciális bértárgyalás előtt áll, egy kedves barátjának a tanújaként pohárköszöntőt mondana, békülne a párjával netán megkérné a kezét vagy egyik sem, hanem… Ebben az esetben írja meg bizalommal drótpostánkra, hogy milyen típusú mondanivalója van, mi pedig, Önnel együtt világra segítjük azt.

Az Ön retorikája

Egy gondolat “Egyéni retorika” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Új tréner csatlakozik Retorikaiskolánkhoz | Szónok Születik

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .